kirsten pancras mobile logo
 • Become the mom you dream of being!
  Become the mom you dream of being!

  Guiding you to a life full of magic.

  Even when life is at it's craziest!

 • The Art of Choice-Living

  Become the mom you dream of being!

  Guiding you to a life full of magic.
  Even when life is at it's craziest!


Are you tired of feeling stuck and tired?

Meditation Magic

Start getting unstuck today with these magical meditation packages. Short, guided meditations that you can't stop listening to!

Hoe Ho'oponopono, een super simpele healing methode, ook jou kan helpen

{jcomments on}
 
De eerste persoon die me ooit over Ho’oponopono vertelde was de moeder van mijn vriend. Ik denk niet dat ze wist dat het Ho’oponopono heette. Ik schreef de zinnetjes op, en begon ze te gebruiken. Ik herinner me dat ik een grote verandering in mijn energie voelde als ik ze gebruikte.
 
Er zijn periodes geweest dat ik ze bijna niet gebruikte en soms gebruikte ik ze juist heel veel. Je kunt Ho’oponopono echt in alle soorten situaties gebruiken. Als je je gestrest voelt bijvoorbeeld, of angstig. Als je gek wordt van je kind. Als je ruzie hebt met je partner. Elk moment dat je bedenkt kan je het gebruiken!

Soms gebruik ik het zelfs in het verkeer. Het is echt fantastisch! Als niemand vooruit gaat doe ik Ho’oponopono en dan gebeurt het… auto’s gaan weer rijden. Een keer belde mijn vriend me op om te zeggen dat zijn auto het niet deed en dat hij op hulp zat te wachten. We hebben samen Ho’oponopono gedaan en plotseling startte de auto weer! Toeval? Misschien… maar ik denk het niet.

Wat is Ho’oponopono?

Ik gok dat je nu iets denk als “Wat is dit Ho’opono nog wat?!”. Dus laat me je wat meer vertellen. Ho’oponopono bestaat uit vier zinnetjes die je opzegt of denkt.
Ik hou van je
Het spijt me
Vergeef me
Dank je wel
Je zegt het niet tegen iemand, je zegt het tegen het goddelijke. Ik zie het graag als dat ik het tegen mijn hogere zelf zeg. Ik zeg sorry dat ik de situatie heb gecreëerd waar ik in zit. Door het op deze manier te doen voelt het voor mij echt super krachtig.
 
Het gaat eigenlijk allemaal over het nemen van verantwoordelijk voor alles in je leven. Ja, voor alles. Wat buiten jou gebeurt, spiegelt wat er in jou leeft. Dus in die zin ben je verantwoordelijk voor alles dat je in je leven ziet en meemaakt.

Vergeef jezelf

Nu hoef je niet jezelf toe te spreken dat je bepaalde situaties hebt gecreëerd. Je hoeft het jezelf niet kwalijk te nemen. De meeste tijd zijn we niet bewust dat we het doen. Ik bedoel, we zouden vervelende situaties natuurlijk niet expres creëren, toch? Dus vergeef jezelf. Bijvoorbeeld door Ho’oponopono te doen. Zeg het tegen jezelf. Ik hou van je, het spijt me, vergeef me, dank je wel. Blijf het herhalen tot het lichter voelt.

Je kunt Ho’oponopono in veel situaties gebruiken, probeer het gewoon! Je kunt er meer over lezen in het boek Zero Limits van Joe Vitale and Ihaleakala Hew Len. Ik vond het een inspirerend boek en heb er al meerdere keren naar geluisterd.

Ik zou het leuk vinden om te lezen wat Ho’oponopono voor jou heeft gedaan. Laat het me weten in de comments of kom naar mijn Facebook pagina.


Got instant peace on your wishlist? Download my free package!

AIR - An Invitation to Relax

Free coloring page,
Fun & Self-Care Inspiration Cards,
3 Magical Meditations!

Choose to take an imperfect moment for yourself! Have energy again and feel like that amazing woman that you are!
Find your calm in the daily chaos - follow your heart - live your dreams

"Kirsten has this calming and centering voice and emits this energy that as she talks the images just flow in without looking for them! You can’t help but be in that moment when she talks. Kirsten's meditations are my favorite part of working with her!" Jodee Sutfin Delva