Human Design - Gids voor je energetische blauwdruk

Leer jezelf beter kennen en omarm alles wat jij bent!

Human Design is een combinatie van meerdere systemen, waaronder de I-ching, astrologie en de chakra’s. Het leert je hoe je energetisch in elkaar zit. Wat zijn je sterke punten en wat zijn je valkuilen? Hoe kan je je energie het beste gebruiken? Het geeft je als het ware je energetische blauwdruk.

In deze cursus leer je wat Human Design is, hoe het ontstaan is, en hoe jij het in je dagelijkse leven kunt gaan gebruiken.

Na deze cursus kan je de eerste stappen zetten in het leven van jouw design.

Voel je energieker en meer in balans, en begrijp jezelf en anderen beter met behulp van Human Design!

Deze cursus vindt plaats in de online omgeving waar elke dag een nieuwe audioles beschikbaar komt. Na 10 dagen heb je toegang tot alle lessen en de losse meditaties van de lessen.

De audiolessen zijn tussen de 10 en 17 minuten, inclusief een meditatie van een paar minuten (3-6).

In de Facebook groep kan je vragen stellen en zal ik live meditaties en Q&A sessies doen.

Als je je inschrijft voor deze cursus kan je meteen met les 1 beginnen en heb je toegang tot drie bonus meditaties!

Heb je vragen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klik hier om je in te schrijven en meteen met deze cursus te beginnen!

Als je interesse hebt in een combinatie van een Human Design reading en de cursus krijg je 10€ korting. Laat me weten als je interesse hebt!

Lessen:

1 - Wat is Human Design?
2 - De geschiedenis van Human Design
3 - De Human Design kaart ontcijferen
4 - Energietypes - Manifestor
5 - Energietypes - Generator
6 - Energietypes - Manifesting Generator
7 - Energietypes - Projector
8 - Energietypes - Reflector
9 - Op je strategie vertrouwen
10 - Inzicht in je authentieke zelf

Elke audioles eindigt met een korte meditatie. De meditaties zijn na 10 dagen ook los te beluisteren. 

Hieronder kan je meer over de lessen lezen.

Let op: Voor je Human Design kaart heb je geboortegegevens nodig: geboorte datum, plaats en exacte tijd van je geboorte.

1. Wat is Human Design?

Wat is Human Design? Hoe werkt het? En hoe kan het je helpen in het dagelijkse leven? Hoe kan het je helpen om meer energie te hebben en gemakkelijker door het leven te stromen? In de les van vandaag zal ik je de basisprincipes van Human Design uitleggen en hoe het leven van je design je kan helpen om je beste leven te leiden. Ik zal je vertellen over verschillende onderdelen van Human Design: de energietypes, de strategieën, de energiecentra, de poorten en de kanalen. In de volgende lessen zullen we dieper op enkele van deze onderdelen ingaan.

2. De geschiedenis van Human Design

Voordat we kijken naar de Human Design kaart, de Energy Types, en hoe het JOUW leven kan veranderen, ga ik je meer vertellen over de geschiedenis van Human Design. Wie heeft dit complexe systeem bedacht dat ons zo'n geweldig inzicht geeft in onze energetische blauwdruk en hoe we zijn ontworpen om door het leven te stromen? Wie was Ra Uru Hu en hoe wist hij dit allemaal? In de les van vandaag gaan we wat dieper in op wat je in de eerste les hebt gehoord, en leer je over de geschiedenis en de grondlegger van Human Design.

3. De Human Design kaart ontcijferen

Als je voor het eerst naar een Human Design kaart kijkt, is het waarschijnlijk abracadabra voor je. In de les van vandaag zal ik je door de verschillende delen van de kaart leiden. Naar welke vormen kijk je? En wat zeggen de cijfers en de lijnen? Je leert waar je kunt vinden waar we het in de afgelopen lessen over gehad hebben. Als je na deze les naar een Human Design kaart kijkt, weet je waar je naar kijkt en wat de verschillende onderdelen betekenen. Ik raad je aan om je Human Design kaart op te zoeken voordat je naar deze les luistert, zodat je naar je kaart kunt kijken terwijl ik je er doorheen leid.

4. Energie types - Manifestor

In de les van vandaag leer je over het energietype manifestor. Wat betekent het om een Manifestor te zijn? Hoe kan je je energie het beste gebruiken? En wat zijn de sterke en zwakke punten van een Manifestor? Als je over je energytype leert krijg je meer duidelijkheid over wie je bent. Je energietype zegt niet alles over jou, maar het maakt een groot deel uit van wie je bent. Als je je design wilt gaan leven, is je energietype de beste plaats om te beginnen. Als je geen manifestor bent, is het nog steeds interessant om erover te leren. Het zal je helpen je manifestor vrienden en dierbaren beter te begrijpen.

5. Energie types - Generator

Vandaag gaan we dieper in op het energytype Generator. Wat maakt een Generator een Generator? Ben je zelf geen Generator? Dit energietype vertegenwoordigt 37% van de bevolking, dus de kans is groot dat je een iemand kent die een Generator is. Luister naar de les van vandaag en leer meer over dit energieke energietype. Een Generator kan vol energie zitten, maar het is belangrijjk te weten hoe je die energie het beste kan gebruiken? En wat is de meest voorkomende valkuil van een Generator? Na deze les zul je jezelf, of je Generator vrienden of familie, beter begrijpen.

6. Energie types - Manfesting Generator

Vandaag gaan we het hebben over het energietype Manifesting Generator. Net als bij Generators zijn er veel Manifesting Generators in de wereld. Van de hele bevolking is 33% een Manifesting Generator. Dus als je er zelf geen bent, ken je waarschijnlijk een of meer personen die dat wel zijn. Vandaag leer je hoe Manifesting Generators zijn ontworpen om hun energie te gebruiken en om door het leven te stromen. Wat zijn de sterke punten van een Manifesting Generator, en wat zijn de uitdagingen? Na de les van vandaag zul je jezelf of je Manifesting Generator dierbaren beter begrijpen.

7. Energie types - Projector

De les van vandaag gaat over het energietype Projector. Wat maakt een Projector een Projector? En hoe komt het dat ze zo vaak verkeerd begrepen worden? Als je een Projector bent, of je kent een Projector, dan zal je blij worden van wat je vandaag gaat leren. We zullen het hebben over hoe Projectors het beste hun energie kunnen gebruiken en wat ze kunnen doen om zich gelukkiger en minder moe te voelen. Wat zijn de sterke punten van een projector? Hoe kunnen ze hun wijsheid met de wereld delen? Na de les van vandaag zul je jezelf, of je Projector dierbaren, beter begrijpen!

8. Energie types - Reflector

In de les van vandaag hebben we het over het energietype Reflector. Slechts 1% van de wereldbevolking is een Reflector. Als je een Reflector bent, zal je dus niet snel een mede Reflector tegenkomen. Maar dat betekent niet dat het beter of slechter is om het ene of het andere energietype te hebben. Ze zijn gewoon anders ontworpen. Vandaag leer je wat een Reflector zo uniek maakt en hoe een Reflector energetisch in elkaar zit. Ook zullen we het hebben over de sterke en zwakke punten van dit unieke energietype, zodat je jezelf of je Reflector familie of vrienden beter zult begrijpen.

9. Vertrouwen op je strategie

Bij Human Design gaat je strategie over hoe je bent ontworpen om door het leven te bewegen. Hoe gebruik je je energie en hoe ga je met anderen om? Wanneer je je strategie gebruikt, zul je je steeds meer in balans voelen. Elk energietype heeft zijn eigen strategie. Veel mensen zijn geconditioneerd om initiatieven te nemen en dingen neer te zetten in de wereld. Maar voor de meeste energietypes is dit niet de manier om door het leven te gaan. In de les van vandaag bekijken we hoe je op je strategie kunt vertrouwen, met tips voor elk energietype.

10. Inzicht in je authentieke zelf

Vandaag gaan we kijken we naar je authentieke zelf en je niet-zelf thema. Elk energietype heeft zijn eigen authentieke zelf-thema. Voor Manifestors is dit vrede, voor Generators is het voldoening, voor Manifesting Generators voldoening én vrede, voor Projectors is het succes en voor Reflectors is het verrassing. Wat kan je authentieke zelf-thema voor je betekenen? Hoe kan het je leiden naar een leven met minder weerstand? Hoe kan je je authentieke zelf vaker ervaren? Vandaag geef ik tips voor elke energietype. Laat weerstand los, en ontdek hoe je nog meer jezelf kunt gaan zijn.


Let op: Vanaf 1 januari 2023 gaat de prijs omhoog naar €129!

Let op: Voor je Human Design kaart heb je geboortegegevens nodig: geboorte datum, plaats en exacte tijd van je geboorte.

Als je interesse hebt in een combinatie van een Human Design reading en de cursus krijg je 10€ korting. Laat me weten als je interesse hebt!

There are no reviews for this product.
Write a review
BadExcellent
Verification code *
Facebook comment