Human Design Reading NL

In je Human Design kaart liggen de geheimen tot het leven van een leven vol vreugde. Maar dit hoeven geen geheimen te blijven!

In een Human Design Reading (60 minuten) vertel ik je over de belangrijkste punten van je Human Design kaart. Je leert hoe je energetisch in elkaar zit. Hoe je je energie het beste kunt gebruiken, en hoe je het beste beslissingen kan nemen. Wat zijn je sterke punten, waar zitten je uitdagingen en valkuilen? 

Na de reading stuur ik je de opname per mail zodat je deze later terug kunt kijken of luisteren. Je hoeft dus niet een uur lang aantekeningen te maken!

Als je vragen hebt, stuur me dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Als je een reading wilt boeken, betaal dan via m'n webshop (kan met ideal) en dan stuur ik je een link naar m'n agenda om de reading in te plannen.

Vergeet niet om ook mijn Human Design cursus te bekijken!

Vanaf 21 juni gaat de prijs voor een reading omhoog. Je kan voor die tijd betalen en dan een reading boeken in juni, juli of augustus. Zorg dat je de lagere prijs niet mist!

There are no reviews for this product.
Write a review
BadExcellent
Verification code *
Facebook comment